Monday, March 18, 2013

12 tundi hotellini

Seekordne reis viib põhiliselt Brunssumisse ja Heerlenisse, aga ka Belgiasse. Esimesel päeval oleme viibinud kokku neljas riigis. Kodust väljatulekust hotellini läks veidi rohkem kui 12 tundi. Olen üsna väsinud, aga siiski panen värsked muljed kirja. Blogi tuuning toimub hiljem.

 Meri oli väga äge ülevaltvaates. Laiguti külmunud ja laiguti lahtine. Vormsist/Hiiumaast põhjasuunas oli meri täiesti lahti, Saartest lääne suunas samuti.

Täiesti kole oli seekordne lend Eesti Õhuga. Müügu oma kolisevad ja logisevad lennukid parem varuosadeks. Olen varemgi istunud lennuki täitsa tagaotsas, aga iialgi ei ole mind häirinud seal kõrvulukustav müra ja see, et kuulda ja aru saada on, millal lendur pidurdab jms. Lennuk oli muidugi pisike ka, istmeread 2+2. Paljukirutud Ryanair seevastu sõidab uhiuute lennukitega, mis ei logise ja kolise, ka on nende lennukid suuremad 3+3 ridadega.
Pildil hirmus ja kolisev lennuk ES-ACB - ei soovita sellega lennata, loodetavasti me tagasiteel enam seda lennukit ei kohta.

Kopenhavni lennujaamas oli võimalus külastada pusleruumi. Et aga puslet kaasas polnud, siis jäi see ära.
Söömas käisime ka. Mingi Mack Barbeque tüüpi koht oli O'Learys, valisime ribid, mis oli viga - need olid kärsanud ja kuivanud ja 30eurine lõunasöök ei olnud pooltki oma hinda väärt. Meil oli 2,5 tundi aega keiti otsida, aga hiljem selgus, et ta pole mitte Jõhvis, vaid on G4. Aga edasi Hollandi suunas nüüd juba SASi pisikese lennukiga.

Vot kui huvitav, kas lennukis saab 13. rida üksinda alla kukkuda vä, või äkki kukkus juba.
Lennuk lendas täiesti normaalselt kuni hetk enne rataste maapuudutust hakkas lennuk laperdala, aga nagu aru võib saada, läks kõik normaalselt. Ryanairi piloodid oskavad lennata ka kusjuures.


 Allpool hotellituba, oleks võinud vabalt kellegi ööbima võtta:



Head ööd!

No comments:

Post a Comment